Gerkanbizt.

Lopás automatikus észlelése valós időben - Az inteligens videó rendszer

Gerkan Kft a Veesion által kifejlesztett technológiát alkalmaz a mesterséges intelligencia erejével, hogy a lopásokat automatikusan valós időben detektálja. A lopások ma már nagyon kifinomultak és a hagyományos elrettentés sokszor már nem is elég a felderítésükre. Gerkan Kft a Veesion rendszer egy olyan megoldástát alkalmazza, ahol a hagyományos módszereket ötvözi az új lehetőségek adta világban. A lopások felderítésében a mesterséges intelligenciával tanuló megoldás alkalmazása segíti, hogy a felderítés hatékonyabb és gyorsabb legyen.

A lopás detektáló a meglévő videó rendszerből nyeri ki elemzésre a képanyagot, amelyet folyamatosan megfigyel és elemez. Gyanús tevékenység észlelésekor riasztást küld a kezelő személyzetnek, hogy valós időben legyen lehetséges az elkövetőket elkapni, vagy akár megfigyelni.

 

A lopás detektáló rendszert különböző területeken lehet alkalmazni, ahol a rendszer képes valós időben megfigyelni a tevékenységet, detektálni és folyamatosan tanulni.

Gyógyszertárak

Szupermarketek

Kiskereskedelmi üzletek

 

A Veesion lopás detektáló rendszer egy gesztusfelismerő technológiát alkalmaz. A gesztusfelismerés észleli a lopást az üzletekben, azzal a céllal, hogy felszámolja az illetéktelen eltulajdonítást.

Gesztusfelismerő AI-alapú szoftver a mély tanulás legújabb fejlesztéseit használja a bolti lopások valós idejű észlelésére a szupermarketekben, gyógyszertárak és kiskereskedelmi üzletekben a meglévő térfigyelő kamerák alapján.

Azonosítás folyamata

A lopás detektálásakor maga az egyén nem kerül azonosításra.

 

Az algoritmus észleli a testrészeket és az érdeklődésre számot tartó tárgyakat (polcok, hátizsákok, pénztárcák, zsebek stb.).
Maguk az egyének vagy az egyének a fizikai/fiziológiai tulajdonságai (etnikai hovatartozás, magasság, súly stb.) nem kerül azonosításra.

Referenciák

Érdekel? Írj nekünk